مواد لازم آلبالو - يك كيلوگرم شكر - 210 گرم پودر ژلاتين - سه قاشق سوپخوري آب - 500 ميليليتر خامه قنادي - 300 گرم وانيل - قاشق مرباخوري دسر ژلاتينی آلبالو
طرز تهيه آلبالوهاي هسته گرفته را پوره ميكنيم و بعد از صاف كردن نيم كيلو از آن را جدا ميكنيم. شكر، پودرژلاتين و آب را مخلوط كرده و روي حرارت قرار ميدهيم تا شكر و ژلاتين حل شوند در اين مرحله آن را از روي حرارت برميداريم. پوره آلبالو را به محلول شكر و ژلاتين اضافه كرده و مخلوط ميكنيم. بعد از سرد شدن كامل مواد، خامه قنادي فرم گرفته را با ساير مواد مخلوط ميكنيم ، وانيل را افزوده و داخل قالب با گنجايش 5/1 ليتر ميريزيم و به مدت چهار تا پنج ساعت در يخچال قرار ميدهيم تا ببندد. دسر را از يخچال درآورده و در ظرف مناسب برميگردانيم و تزئين ميكنيم.
خانواده سبز
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی و تغذیه ,
دسر و ژله ,
,
:: برچسبها:
دستخط فارسی ,
:: بازدید از این مطلب : 1207
>
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1