گوشت مرغ را قبل از پختن نشویید!
نوشته شده توسط : Haniye

کارشناسان تغذیه و سلامت نسبت به شست و شوی گوشت مرغ پیش از پختن آن هشدار دادند. 

 

کارشناسان سلامت معتقدند شست و شوی گوشت مرغ پیش از طبخ آن موجب گسترش باکتری‌های کشنده و  بروز هزاران نوع از مسمومیت‌های غذایی می‌شود. 

 

طبق بررسی جدید آژانس استانداردهای غذایی، باکتری مضر «کمپیلوباکتر» اغلب  در سطوح و سرامیک آشپزخانه و وسایل آشپزی پخش می‌شود و در صورتی که این  باکتری روی گوشت مرغ باقی بماند این امکان هست که در طول فرآیند طبخ از بین برود. 

 

بررسی‌ها نشان می‌دهد افراد برای از بین بردن این باکتری از روی گوشت مرغ  آن را پیش از طبخ شست و شو می‌دهند اما این کار در عوض باعث پخش شدن باکتری و انتقال آن به وسایل و سطوح آشپزخانه و مسمومیت‌های غذایی می‌شود. این در حالی است که پختن گوشت مرغ خود عامل از بین بردن این باکتری است. 

 

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه دیلی میل، شایع‌ترین علائم در افرادی که  این باکتری به بدن آنان وارد می‌شود دردهای شکمی،‌ اسهال شدید و استفراغ  است. هرچند می‌تواند در کودکان و افراد بالای 60 سال پیامدهای شدیدتری  داشته باشد.




:: بازدید از این مطلب : 819
>
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 خرداد 1393 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست